zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDenktank IJsselkogge van start !

Denktank IJsselkogge van start !

-

Vandaag is een denktank in het leven geroepen die de haalbaarheid onderzoekt naar de verschillende mogelijkheden voor het tentoon stellen van de IJsselkogge in Kampen. Het overleg hierover vond plaats in het stadhuis van Kampen.

De denktank bestaat uit professionals van Rijkswaterstaat, provincie Overijssel, waterschap Groot Salland, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de gemeente Kampen..

tabak-closerDeze denktank gaat de komende week al intensief aan de slag met een haalbaarheidstudie naar de diverse expositiemogelijkheden van de IJsselkogge. In de denktank zitten louter specialisten die kennis hebben van techniek, ruimtelijke omgeving en juridische zaken.

Verantwoordelijk wethouder Tabak ziet vooral meerwaarde in de gezamenlijke aanpak: ”Ik ben erg blij dat we met zoveel partijen samenwerken aan het behoud van de IJsselkogge voor Kampen”.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen