zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGezocht: Chauffeur Dierenambulance

Gezocht: Chauffeur Dierenambulance

-

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de dierenbescherming Kampen, zij verwelkomen u graag in hun enthousiaste team

Dierenambulance
Bij de dierenambulance is geen dag hetzelfde. U krijgt te maken met de meest uiteenlopende situaties, veel verschillende diersoorten, u zult zien dat ieder seizoen zijn eigen bijzonderheden heeft, en u werkt samen met leuke, meelevende en gemotiveerde vrijwilligers.

Wat vragen wij?
Voor de functie van aspirant chauffeur (vanaf 18), zoekt men een persoon dioe dierenvriend is. De voorkeur gaat uit naar iemand met een rijbewijs.

Qua dierenkennis hebben wij geen eisen. Tijdens uw dienst bent u samen, en kunt u ten alle tijden de coördinator bellen.

U bent nodig
Voor heel veel dieren maakt de dierenambulance het grote verschil. Wat dacht u van een piepjonge kitten met een gebroken pootje? Een zeldzame das? Schattige, maar moederloze eekhoorntjes?
Bekijkt u deze pagina voor meer voorbeelden

Wanneer de vrijwilligers foto’s maken, worden deze geplaatst op onze Facebookpagina. De Facebookpagina van het Vogel- en egelasiel Kampen, is ook een absolute aanrader, daar staan ook veel dieren op die met de Dierenambulance zijn gebracht!

Waar
Iedere dierenambulance rijdt in zijn eigen gebied, men zoekt mensen voor drie gebieden;

* Kampen (rijdt in de hele Noordoostpolder, Urk, Heerde, Hattem, en Oldebroek)
* Raalte, Olst, Wijhe
* omgeving Hardenberg

Woont u in Zwolle? Kijkt u dan eens bij het zwerfkattenproject

Interesse? Neemt u dan contact op met Geesje via ge**************@di*********************.nl

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen