Gezocht: initiatieven en wensen voor en door Kampen

Voor de opening op woensdag 1 februari van het volledig verbouwde Rabobank pand aan de Meeuwenweg in Kampen, is de bank op zoek projecten, organisaties of initiatieven uit Kampen en IJsselmuiden die een goede bestemming hebben voor het te verdelen bedrag.

Tevens zoekt Rabobank naar een jonge bankdirecteur of -directrice voor één dag tussen de 9 en 12 jaar die naast het officiële lintje knippen €500,- mag verdelen onder bijzondere initiatieven en wensen in Kampen en IJsselmuiden! Welk goede doel of welke wens verdient (een gedeelte van) € 500,-?

Rabobank zoekt bedrijven of particulieren die aan de Directeur-voor-één-dag hun verhaal willen pitchen en kans willen maken op een gedeelte van de €500,-. Omdat bij Rabobank collectiviteit, samen groeien en de regio slimmer én beter maken hoog in het vaandel staat, zoekt de bank initiatieven (bijvoorbeeld m.b.t. de Hanzedagen) die voor en door Kampen mogelijk gemaakt worden. Ook kunnen bijzondere wensen ingebracht worden voor inwoners in Kampen en IJsselmuiden. Interesse? Mail het initiatief of de wens alvast naar communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl. 27 januari zal bekend gemaakt worden welke organisaties op woensdag 1 februari hun plan mogen pitchen aan de kersverse junior directeur!

Update werving vacature ‘Directeur-voor-één-dag’
De vacature ‘Directeur-voor-één-dag’ staat open, speciaal voor de jonge inwoners van Kampen en IJsselmuiden. De eerste kandidaat-directrice heeft zich al gemeld met een creatieve sollicitatie. Lijkt het jou ook leuk om een dag directeur van een bank te zijn? Poets je geluksmuntje en solliciteer op je eigen creatieve manier voor Directeur-voor-één-dag! Dit kan met een te gek filmpje, een tekening, brief… Alles mag voor Directeur-voor-één-dag! Upload je sollicitatie op de Facebookpagina van Rabobank IJsseldelta of mail naar communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl. Sleep jij op Facebook de meeste likes op jouw sollicitatie-post binnen? Tover jij een glimlach op het gezicht van de directeuren van Rabobank IJsseldelta? Dan ben jij één dag directeur van de Rabobank in Kampen! Stemmen kan tot 25 januari. Op 27 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*