Gijs van Enk na 10 jaar terug op het oude nest bij Go-Ahead Kampen


Go-Ahead is zeer tevreden dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Gijs van Enk. De 19-jarige van Enk komt over van PEC Zwolle onder de 21 en heeft bij Go-Ahead Kampen een contract getekend voor één seizoen met een optie voor een tweede jaar.

Kampenaar Gijs van Enk is een centrale verdediger die zowel links als rechts centraal uit de voeten kan. Hij maakte in 2012 op 9-jarige leeftijd de overstap van GAK naar de voetbalacademie van PEC Zwolle. In de afgelopen 10 jaar heeft Gijs veel stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. Hij beschikt over leidinggevende capaciteiten en veel voetballend vermogen. Bij PEC Zwolle onder de 18 was hij aanvoerder en in de afgelopen maanden mocht hij aansluiten bij PEC Zwolle onder de 21. We zijn trots dat Gijs, ondanks de interesse van gerenommeerde clubs uit de regio, heeft besloten om na de zomer op Sportpark ‘’Middenwetering’’ te komen voetballen.

Gijs van Enk: ‘’Ik vind het hartstikke mooi om weer terug te keren op het oude nest. Andere clubs toonden ook interesse, maar ik heb voor Go-Ahead Kampen gekozen omdat het vertrouwd voelt. Mijn broers spelen er ook en het is lekker dichtbij. Ik wil de komende jaren graag wat gaan neerzetten en een bijdrage leveren aan de ambities van GAK.’’


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*