woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGlanzende netwerkbijeenkomst bij Carwash Kampen

Glanzende netwerkbijeenkomst bij Carwash Kampen

-

Op woensdag 12 maart waren de ondernemers van Kampen in Bedrijf te gast bij Carwash Kampen, gevestigd aan de Carlsonstraat. Een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op de verzorging van auto’s. Johan de Haan van Carwash Kampen gaf deze avond een kijkje achter de schermen van zijn moderne autowascentrum.
ondernemers_Kampen
Vanwege de grote opkomst werden de ondernemers in twee groepen verdeeld, waarbij de ene groep met de auto door de wasstraat kon en de andere groep tegelijkertijd uitleg kreeg hoe het reinigingsproces stap voor stap verloopt, waarbij men ook een blik kon werpen in de ultramoderne machinekamer. Alles en iedereen was in beweging. Tijdens de rondleiding werd duidelijk dat er bij Carwash Kampen milieubewust en kwaliteitsgericht gewerkt wordt.
ondernemers_Kampen-2
De auto’s worden handmatig voorgewassen en in de volautomatische wasstraat van maarliefst 50 meter krijgen de wasproducten de tijd om in te werken en worden er verschillende typen wasprodukten en wasborstels gebruikt. Er is een keuze uit maarliefst 5 wasprogramma’s. Door de lengte van de wasstraat kunnen er 7 auto’s tegelijk gewassen worden! Na het wassen kan de klant in de ruime en verwarmde hal de auto op ruime plaatsen rustig stofzuigen met behulp van krachtige stofzuigers. Een gratis service voor de gebruikers van de wasstraat! Kwaliteit, snelheid en gemak zijn de woorden, die Carwash Kampen typeren.
ondernemers_Kampen-1
Naast dit interactieve deel kregen de ondernemers alle gelegenheid om gezellig te netwerken onder het genot van een drankje & een hapje, verzorgd door Kuyper Catering IJsselmuiden. Het was een interessante en geslaagde bijeenkomst! “Het enthousiaste team van Carwash Kampen heeft ervoor gezorgd, dat de ondernemers aan het einde van deze gezellige avond weer bijgepraat en met een glanzend schone auto huiswaarts keerden”, aldus regiomanager Nathalie Hagen.
Ondernemers, die de sfeer bij Kampen in Bedrijf eens willen proeven, worden van harte uitgenodigd een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen