Go-Ahead contracteert Wilbert Wessels en verlengt alvast samenwerking met 12 spelers

Ingezonden bericht Technische commissie Go-Ahead Kampen

We zijn als TC zijnde zeer content om te kunnen melden dat Wilbert Wessels weer terug komt naar Go-Ahead Kampen. De snelle en fysiek sterke spits met veel scorend vermogen heeft op Sportpark ‘’Middenwetering’’ een contract getekend voor twee seizoenen tot en met de zomer van 2024 en komt over van hoofdklasser SDC Putten.

Wilbert Wessels (22 jaar) doorliep de gehele jeugdopleiding bij GAK en maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut bij ons vlaggenschip in de uitwedstrijd tegen Nunspeet. De aanvaller wist tot aan zijn vertrek in de zomer van 2021 naar Putten voor de rood-gelen maar liefst 42 keer te scoren.

Wilbert Wessels: ‘’Ik kon voetballen in Putten niet meer combineren met het werk en was op zoek naar een mooie club in de buurt. Go-Ahead Kampen zocht al in een vroeg stadium contact met mij op en de gesprekken die we hebben gevoerd waren heel positief. Met name de veranderingen die er binnen de club gaande zijn geeft mij een goed gevoel. Doelstelling is om met GAK te promoveren naar de hoofdklasse en belangrijk te zijn voor het team door middel van inzet, passie en doelpunten.

Samenwerking met 12 spelers alvast verlengt

Als vereniging zijn wij naast het verlengen van de technische staf content dat de contouren van de 1e selectie bij Go-Ahead Kampen voor het seizoen 2022-2023 steeds duidelijker worden. In de afgelopen weken heeft de TC veel gesprekken gevoerd over het komende seizoen. Met onderstaande spelers is tot nu toe een verlenging van de samenwerking tot en met de zomer van 2023 overeengekomen:

* Jurrian Zandbergen (21e seizoen)
* Nick Hendriks (10e seizoen)
* Niek van Enk (8e seizoen)
* Bram van Enk (7e seizoen)
* Sven Hellendoorn (4e seizoen)
* Cor Straetemans (4e seizoen) (tevens keeperstrainer)
* Rob ter Horst (3e seizoen)
* Dyon Kleppe (2e seizoen)
* Tristan van Zuiden (2e seizoen)
* Steven Vonk (2e seizoen)
* Luuc Knul (2e seizoen)
* Reza Hosseini (2e seizoen)

Kees Tol en Nick Kuipers hebben aangegeven dat ze dichterbij huis gaan voetballen. Kuipers vertrekt naar 3e klasser Hollandia T. Waar Tol naar toe gaat is nog niet bekend. Laurens van Keulen heeft besloten om te stoppen met voetballen in ons vlaggenschip. We bedanken hen voor hun inzet in de afgelopen jaren bij Go-Ahead Kampen en wensen genoemde spelers veel succes in de toekomst.

Met de overige spelers zijn we nog in gesprek. Daarnaast zijn we met enkele spelers van buitenaf in gesprek om de 1e selectie te komen versterken. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit communiceren.

Tenslotte zijn wij blij om te kunnen melden dat de medische staf uitgebreid wordt met Richard Wakker en Jaap Kroes. Wakker en Kroes zijn ervaren fysiotherapeuten/sportmasseurs. Zij gaan ook de hersteltraining voor hun rekening nemen en een bijdrage leveren om de medische tak verder te professionaliseren. Beiden komen over van WHC. 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*