Go Ahead Kampen baalt van vernielingen

Het laatste half jaar wordt de voetbalvereniging Go Ahead Kampen geconfronteerd met vernielingen. De foto’s van de vernielingen zijn overlegd aan de wijkagent en Go Ahead Kampen gaat opnieuw aangifte doen en maatregelen nemen.

De druppel die de emmer doet overlopen is brandstichting op het nieuwe, door de vereniging zelf betaalde, mooie kunstgrasveld voor de jeugd en pupillen. Van alle bezoekende clubs krijgt Go Ahead Kampen waardering en felicitaties voor het aanleggen van dit tweede kunstgrasveld. De schade is groot, een grote zwarte plek op het groene kunstgrasveld en de financiële schade van al de vernielingen ook.

Op het sportpark Middenwetering vinden het laatste half jaar weer veel vernielingen plaats. Brandstichtingen en vernielingen op de kunstgrasvelden, kuipstoeltjes op de tribune kapot maken, dug-outs vernielen zowel hout als glas etc etc. De wijkagent heeft alle dossiers en foto’s.

Het bestuur van Go Ahead Kampen baalt als een stekker: “Zo kan het niet verder!” aldus voorzitter Theo Rietkerk.

“Wij gaan aangifte doen bij de politie om de daders te vinden en te straffen. Ook doen wij een beroep op de ouders/opvoeders van deze vandalen. Zonodig zullen wij disciplinaire maatregelen treffen.”

“Voorts hebben we de gemeente geïnformeerd en gevraagd of de BOA’s het sportcomplex in de gaten kunnen houden. Dat doen een aantal vrijwilligers overigens ook. Verder overweegt het bestuur camera-toezicht. Verkenningen hiervoor worden getroffen. De beslissing valt later in het jaar.”
 

 

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*