Grafhorst spreekt zich uit in enquête Bolleschuur

De inwoners van Grafhorst hebben gesproken. En hoe! Van de tot nu toe teruggekregen enquêtes over het geschikt maken van de Bolleschuur tot expositieruimte heeft een zeer grote meerderheid positief gereageerd.

Een projectgroep heeft het plan opgevat om van de Bolleschuur een expositieruimte te maken. De Vereniging Dorpsbelangen zou graag zien dat er in de Bolleschuur  een expositie komt waar de lange én indrukwekkende geschiedenis van Grafhorst te zien is. Volgens dorpsbelangen Grafhorst is dit een gemis.

Uitgebreid projectplan

Om het e.a. te kunnen realiseren is een uitgebreid projectplan geschreven. Nu het plan er is moet er gezocht worden naar de financiën en dit blijkt lastig. De Burgerij van Grafhorst twijfelt namelijk of ze een financiële bijdrage willen leveren aan dit plan. Omdat niet zeker is of er voldoende draagvlak voor dit plan werd onder de bevolking van Grafhorst een enquête verspreid.

Diverse mensen hebben zich opgegeven om tijdens de openstelling dienst te willen doen en de eerste sponsoren hebben zich al gemeld. Ook hebben zich een aantal personen gemeld die zich in willen zetten voor het samenstellen van de wisselende exposities.

“Wat zou de Burgerij hier nog op te zeggen hebben…. Ze kunnen toch niet zomaar voorbij gaan aan deze bijzondere positieve uitslag…. Aan de slag met z’n allen zou je toch denken…..  Donderdag 30 oktober gaan wij met deze bijzondere goede uitslag naar de vergadering van de Burgerij van Grafhorst toe en dan horen we of het hele project Bolleschuur door kan gaan of niet. Het wordt dus een spannend weekje in Grafhorst!” Aldus Gerrie de Vegt

Heeft u vragen of opmerkingen of verhalen over dit project mail of bel dan naar Gerrie de Vegt gerrie.devegt@hotmail.com /038-3327432

Bolleschuur Grafhorst

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*