Grand Café Efes blijft haar gasten trouw.

Onlangs werden er nieuwe maatregelen aangekondigd vanwege het coronavirus. Eén van die maatregelen betrof het sluiten van alle horeca. Kampenonline steunt de horeca in de gemeente Kampen en biedt hun de mogelijkheid om iedereen te laten weten, hoe iedereen toch nog kan genieten van hetgeen de horeca te bieden heeft.

Vandaag in de spotlight: GRAND CAFÉ EFES 

Grand Café Efes blijft positief en is de uitdaging aangegaan. “We kijken liever naar wat er wel mogelijk is”, aldus Yilmaz Iyi.

“Buiten hebben we een balie gemaakt. Hier kunnen onze gasten diverse gerechten van de menukaart bestellen. Ook het bestellen van een coffee to go of een andere drank om mee te nemen, behoort tot de mogelijkheden.”

Coffee to go, heeft u liever warme chocolademelk, thee of een ander drankje, dat kan ook.

“We willen dat onze gasten kunnen blijven genieten van onze gerechten , om die reden is er voor hun de mogelijkheid om het eten af te halen of te laten bezorgen. Op onze website staan ook heerlijke 3-gangen menu’s die we speciaal voor onze gasten hebben samengesteld. We verzorgen ook graag de lunch, helemaal naar de wens van onze gasten. In overleg is er echt heel veel mogelijk.”

De speciale menukaart van Grand Café Efes

 

https://efesgrandcafe.nl