Gratis deurbellen met Kamper geluid

Bij honderden mensen gaat deze lente een nieuw belletje rinkelen achter de voordeur. De stad Kampen geeft begin volgende maand gratis deurbellen weg met een unieke sound: het geluidslogo van Kampen.

Sinds 2020 heeft Kampen een eigen geluidslogo, dat onder andere al te horen is in de trein van Zwolle naar Kampen (en terug). Dit muziekje hebben geluidstechnici weten te vangen in een deurbel. Kampenaren kunnen straks hun visite ontvangen met een geluid dat past bij hun hartelijke Hanzestad.

Het geluidslogo is te beluisteren in bovenstaande player. Vanaf 1 april kunnen geïnteresseerden gratis eigenaar worden van de bijzondere deurbel. Op de Facebookpagina van Hanzestad Kampen is vanaf eind maart te lezen hoe men een gratis bel kan bemachtigen. Er is een beperkt aantal beschikbaar, en de deurbellen zijn niet in de verkoop.

“Straks als de maatregelen weer wat versoepeld worden en we mogen weer visite ontvangen dan is het extra fijn om verwelkomd te worden met een Kamper geluid als je aanbelt”, aldus initiatiefnemer Roeland Tameling.

Ingezonden door kampenpartners.nl

7 Comments

  1. Als oud-Kampenaar nu wonend in Zwolle is dit toch ecjt een 1 april mop Kamper ui

  2. Heerlijk vrolijk deuntje… met daarin verwerkt t carillon, de klok van de Bovenkerk en KTK ….Top!!! Niks meer aan doen, behalve mss een stukje melodie-lijn van “An de slinger van de Iessel” aan toevoegen .
    Ik gun iedereen deze prachtige deurbel. Heb m zelf niet nodig…hier werkt klepperen met de brievenbus en kloppen op t raam nog steeds erg goed ☺️.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*