Gratis koolplantjes bij Kinderboerderij Cantecleer

Bij een biologische kweker in Dronten zijn tijdens het planten 4600 Savooikoolplantjes overgebleven. De kweker heeft deze planten aan de gemeente Kampen geschonken. Inwoners kunnen de planten, zolang de voorraad strekt, ophalen bij Kinderboerderij Cantecleer.

SavooikoolplantjesDe plantjes zijn af te halen vanaf dinsdag 17 juni aan de Buitensingel 3 in Kampen. De planten worden uitgegeven tijdens de reguliere openingstijden van de kinderboerderij. Kinderboerderij Cantecleer is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Wethouder Martin Ekker: “De gemeente Kampen is blij met het gebaar van de kweker. Als gemeente stimuleren wij de ontwikkeling van stadslandbouw. Voor inwoners is dit een mooie kans om met stadslandbouw te beginnen.”

De jeugdclub van de kinderboerderij besteedt op 18 juni van 14.00 tot 16.00 speciale aandacht aan het onderwerp stadslandbouw. Kinderen kunnen dan werken op het land, groente wecken, popcorn maken en pizza’s bakken.

Kijk voor meer informatie over Kinderboerderij Cantecleer en de jeugdclub op www.cantecleer.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*