Gratis toegang bij De Speelpoort op 26 augustus dankzij CDA Kampen

Foto van auteur

Op vrijdag 26 augustus kunnen alle kinderen en volwassenen tussen 13.30 uur en 16.30 uur gratis naar binnen bij Speeltuin de Speelpoort aan het Engelenbergplantsoen. Dit wordt mogelijk gemaakt door CDA Kampen. Traditiegetrouw nodigt het CDA kinderen en hun (groot)ouders of verzorgers uit om aan het einde van de zomervakantie naar de populaire speeltuin te komen. Voor speelplezier en ontspanning, maar eventueel ook voor een laagdrempelige ontmoeting met de CDA-politici.

Al ruim tien jaar brengt CDA Kampen aan het einde van de zomervakantie een bezoek aan De Speelpoort. De belangstelling van de Kamper bevolking is elk jaar opnieuw groot. Kinderen kunnen de hele middag gratis gebruikmaken van de speeltoestellen. Volwassenen hebben de mogelijkheid om, indien gewenst, een praatje te maken met de aanwezige politici van het CDA uit Kampen. Dit jaar zullen alle gemeenteraadsleden aanwezig zijn: Henk Selles, Jacolien van de Wetering, Robertjan de Wilde en Niek Teune. Ook wethouder Bas Wonink en Statenlid Wim Duitman komen naar De Speelpoort toe.

Raadslid Jacolien van de Wetering hecht veel waarde aan de jaarlijkse activiteit van CDA Kampen in De Speelpoort. “De Speelpoort is een prachtige voorziening, die gerund wordt door vrijwilligers. Dat spreekt ons enorm aan. Daarnaast is het goed dat wij als politici middenin onze samenleving aanwezig en herkenbaar zijn voor de inwoners. We maken graag een praatje in De Speelpoort met iedereen die dat wil.”

Daan Kuiper, bestuursvoorzitter van CDA Kampen, hoopt ook dit jaar weer op een mooie opkomst. “Het is ooit begonnen met het idee om onze raadsleden laagdrempelig in contact te brengen met de inwoners. Met een flyer in de hand op de Oudestraat heb je toch andere gesprekken dan op een bankje in de speeltuin, met een kopje koffie of thee.” Kuiper benadrukt dat niemand verplicht is om met de politici en andere CDA’ers in gesprek te gaan. “Ook zij die alleen komen ontspannen op vrijdag 26 augustus zijn van harte welkom.”

Ingezonden bericht

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: