Gratis vaarcursus Stichting Kamper Kogge

Kogge-cursus
Altijd al eens met een historisch schip wind en water willen bedwingen? Om met een helmhout in je hand vanaf de IJssel het befaamde Kamper stadsfront te bekijken?

De Stichting Kamper Kogge biedt in de maand juni de mogelijkheid om (vrijblijvend) kennis te maken met het varen met een maritieme oldtimer. Twee vrijwilligers van de stichting stellen voor dit doel belangeloos hun eigen aken vier dagdelen of avonden ter beschikking. De stichting hoopt op deze manier nieuwe vrijwilligers enthousiast te maken om als bemanningslid mee te gaan varen op korte of langere tochten met de Kamper kogge. Er is plek voor ongeveer tien deelnemers. Opgeven kan via ghoogeveendronten@gmail.com. De cursus is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de Stichting Kamper Kogge is natuurlijk altijd van harte welkom.

De Kamper kogge is een zo authentiek mogelijk evenbeeld van een handelsschip uit de veertiende eeuw. De vrijwilligers van de Stichting Kamper Kogge zetten zich op allerlei manieren in om het schip in de vaart te houden en zo een bijdrage te leveren aan de cultuurhistorie van de Hanzestad Kampen.

Kijk HIER voor onze items van de Kamper Kogge

Meer informatie: kamper-kogge.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*