donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVideo: Opening Groenlinks huis in Kampen

Video: Opening Groenlinks huis in Kampen

-

KAMPEN – Zaterdag is het Groenlinks huis aan de Geerstraat in Kampen geopend. Met het doorknippen van het gebreide lintje werd niet alleen het Groenlinks huis geopend maar ook de aftrap gegeven van de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen. De slogan van Groenlinks hierbij luidt: Sociaal (H)eerlijk Groen Kampen.

Kampen online was bij de opening aanwezig en sprak met fractievoorzitter Nieke Jansen.

Bekijk hierboven de video.

Groenlinks Kampen
De fractie van Groenlinks voor het huis aan de Geerstraat

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een duidelijke belofte aan de inwoners van Kampen, IJsselmuiden en de kernen. “Wij willen een gemeente die groen, sociaal en open is. Zo bouwen we aan een (h)eerlijker Kampen. Aan een gemeente waar je graag woont en werkt. Waar inwoners en bezoekers zeggen; ‘het is hier heerlijk, ik ben hier graag’”. Aldus Nieke Jansen in het voorwoord van het verkiezingsprogramma.

GroenLinks heeft stevige idealen. Zo willen ze Kampen groener maken, niet bouwen in het buitengebied over de N50. kiezen voor duurzame energie, bescherming van natuur en buitengebied, zorgen voor dierenwelzijn en ruim baan voor fietsers en voetgangers.

“We willen een socialer Kampen. Een gemeente waar lasten eerlijk verdeeld worden, waar je toekomst niet bepaald wordt door je afkomst, waar geen mens wordt afgeschreven en waar iedereen mee mag en kan doen.

Groen Links wil Kampen meer open: bruisend als het gaat om cultuur en evenementen, tolerant tegenover mensen die anders zijn of anders leven dan ‘gewoon’ lijkt. Een gemeente waar vertrouwen en veiligheid de gewoonste zaak van de wereld zijn. Open zegt ook iets over het gemeentehuis en de politiek. Als het aan GroenLinks ligt, komt er veel meer ruimte voor invloed en initiatieven van inwoners en wordt beginspraak de norm.

“Ons politieke programma is eerlijk over onze inzet. Ik beschouw het programma als een belofte aan onze leden en kiezers. Hier staat GroenLinks voor. En hier zullen wij de komende vier jaren voor gaan”.

Lees HIER het verkiezingsprogramma 2014-2018 van Groen Links.

Gerelateerde berichten

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen