GroenLinks nodigt uit voor thema-avonden over nieuw verkiezingsprogramma

Voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Hoe maken we Kampen groener, socialer en (h)eerlijker? Jij hebt daar vast goede ideeën bij. GroenLinks organiseert twee thema-avonden over die vraag. Zo bereidt de partij zich voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Samen met GroenLinks leden, kiezers en sympathisanten kijkt GroenLinks wat er bereikt is en welke nieuwe wensen en ideeën er leven. De input uit deze avonden gebruikt de partij voor het schrijven van het verkiezingsprogramma.

Wie warm loopt voor schone energie, ideeën heeft over hoe we Kampen armoedevrij kunnen maken of andere Groene Linkse wensen wil inbrengen is van harte welkom om mee te praten.

De avonden worden georganiseerd op 6 juli bij scouting Hanzeluiden(Buitensingel) en op 8 juli in Multifunctioneel Centrum Korteweg 4. Beide avonden hebben dezelfde invulling, maar u bent gerust welkom op beide avonden. We starten om 19.30.

Vooraf opgeven is vanwege de huidige coronamaatregelen wel nodig. U kunt zich aanmelden via info@groenlinkskampen.nl.

De avonden worden georganiseerd met de dan geldende corona maatregelen. Wie mee wil praten, maar nog niet wil deelnemen aan groepsactiviteiten kan een mail sturen naar info@groenlinkskampen.nl. GroenLinks biedt dan een alternatief aan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*