dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekGroenLinks opent pand in de Kamper binnenstad

GroenLinks opent pand in de Kamper binnenstad

-

Winkel in Geerstraat wordt GroenLinks Huis

Het was even het best bewaarde geheim van Kampen. Vanaf zaterdag 25 januari is GroenLinks Kampen twee maanden te vinden in de Geerstraat. De partij opent dan het GroenLinks Huis. “We willen een bruisende binnenstad”, aldus bestuurslid Ine Nagelmaeker. “Dan kun je als politieke partij ook je steentje bijdragen.

kleurconversie

Het Huis wordt het ontmoetingspunt voor onze leden en kiezers. Vanuit en in het Huis gaat GroenLinks Kampen campagne voeren en activiteiten organiseren. Het Huis is ook broedplaats en werkplek voor onze afdeling.”

Het Huis wordt zaterdag 25 januari feestelijk geopend door lijsttrekker Nieke Jansen. “Op deze manier zijn we twee maanden lang nóg meer dan anders bereikbaar voor inwoners van de gemeente en voor kiezers. Dat is politiek zoals GroenLinks die voor ogen heeft: onder de mensen zijn.”
De komende weken staan tal van activiteiten op het programma zoals een workshop over duurzame verlichting en een creatieve kindermiddag. Het Huis heeft een stamtafel voor wie een praatje wil maken of meer wil weten over de plannen van GroenLinks. Kandidaten houden er spreekuur en er komt een openbare boekenkast voor ‘zwerfboeken’. Activiteiten en openingstijden worden wekelijks bekend gemaakt via website en facebook van GroenLinks Kampen en op de winkelruit.

Het campagneteam nodigt inwoners van de gemeente uit om de komende weken binnen te lopen. Het GroenLinks Huis is in overleg beschikbaar als werkruimte, expositieruimte of workshopruimte. Wie zelf een idee heeft voor een activiteit kan ook contact opnemen via in**@gr**************.nl.
Met de opening van het GroenLinks Huis start GroenLinks Kampen de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is van harte welkom in Geerstraat 12 om deze campagnestart mee te maken, op zaterdag 25 januari, 14.00 uur.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen