woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGroenLinks reikt 8 juni jaarlijkse Groene Lintje uit

GroenLinks reikt 8 juni jaarlijkse Groene Lintje uit

-

GroenLintje-staandGroenLinks Kampen reikt 8 juni het jaarlijkse Groene Lintje uit

Zaterdag 8 juni reikt GroenLinks Kampen het Groene Lintje 2013 uit. Dé onderscheiding voor mensen die zich bijzonder inzetten voor groen en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Het Groene Lintje staat dit jaar in het teken van ‘natuur en milieu’.

Steeds meer mensen beseffen dat groen in de omgeving erg belangrijk is voor onze gezondheid en een aangenaam leefklimaat. Dat natuur en milieu een groot goed zijn en waard zijn om voor te vechten. Tussen beseffen en doen zit echter nog een groot verschil. Er zijn altijd mensen die een voortrekkersrol vervullen. Zij zijn een voorbeeld voor anderen.

GroenLinks nodigt u uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van het Groene Lintje 2013. De uitreiking wordt dit jaar gedaan door raadslid Wim Rill van GroenLinks en zal plaatsvinden op 8 juni om 10.30 uur bij de Bijenvereniging in de Brunneper Bongerd. Het pad dat leidt naar de Bijenvereniging bevindt zich naast het gebouw van De Riette, Noordweg 129   http://goo.gl/maps/tLCbR .

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/groenlinks-reikt-8-juni]

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen