zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGroenLinksleider Bram van Ojik bezoekt Kampen

GroenLinksleider Bram van Ojik bezoekt Kampen

-

 

Bram van Ojik zittendDe vernieuwing van Nederland komt van onderop. Daar is GroenLinks-partijleider Bram van Ojik van overtuigd. Een week lang reist hij per trein door het land en bezoekt inspirerende initiatieven van burgers en (kleine) bedrijven die zelf het heft in handen nemen. Op dinsdag 27 augustus komt hij naar Kampen. 

Van Ojik: “Ik kom kijken en luisteren bij goede voorbeelden van maatschappelijke vernieuwing. Ik hoop van de initiatiefnemers te horen wat hen drijft, wat zij bereiken en waar zij tegenaan lopen. Dan kan ik dat weer vertalen naar de politiek in Den Haag.”

Het bezoek aan Kampen zit in de vijfde dag van de tour, na o.a. Maastricht en Leiden. In Kampen gaat Bram van Ojik naar BLUV/InteraktContour en naar Impact/Zalsman, vergezeld door Nieke Jansen en andere fractieleden. De twee instellingen hebben een inspirerend verhaal over een nieuwe aanpak in hun werk.

Kampenaren die het werkbezoek van Van Ojik mee willen maken of zelf een inspirerend initiatief willen delen met hem zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij GroenLinks Kampen via info@groenlinkskampen.nl

foto’s: Bob Bronshoff

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen