Groot G- zaalvoetbaltoernooi in Kampen.

Op zaterdag 18 april organiseert de Stichting Aangepast Sporten Kampen in samenwerking met Vitree een groot zaalvoetbaltoernooi voor verstandelijk gehandicapte sporters. In totaal zullen er 16 teams aan dit evenement deelnemen. We hebben gastteams uit Doetinchem, Veenendaal, Didam, Dronten, Emmeloord, Almelo, Apeldoorn en het Duitse Rees bereid gevonden om naar ons mooie stadje aan de IJssel te komen. Door de deelname van onze Duitse gasten uit Rees krijgt ons toernooi dit jaar ook voor het eerst een internationaal karakter. Natuurlijk zijn ook de plaatselijke teams van Vitree, de school voor speciaal onderwijs de Spanker, FC Ponton Boys en Black & White van de partij. Ook is er nog een team van bewoners van Woonzorg Philadelphia en JP van de Bent.

Uiteraard zal er gestreden worden om de winst en de eer maar de aloude Olympische gedachte zal toch centraal staan: ” meedoen is nog belangrijker dan winnen”.

Er zal eerst een halve competitie gespeeld worden in twee poules van 8 teams. Dit zal gebeuren van 9.00 tot 13.30 uur in de sporthallen Cellesbroek en De Reeve. Vanaf 14.00 uur gaan we alleen verder in De Reeve met de finalewedstrijden. Daarnaast zal er nog rond 15.00 uur een penaltybokaal plaatsvinden. Tegen 16.45 uur zal direct na de finale de prijsuitreiking plaatsvinden door burgemeester Koelewijn.

De adressen van de locaties zijn:

* sporthal Cellesbroek, Akelei 1 te Kampen

* sporthal De Reeve Horstsingel 1 te Kampen

Uiteraard zijn een aantal sponsoren bereid om deze dag mede mogelijk te maken. Vandaar dat onze dank uit gaat naar: Het Grootburgerweeshuis en Vitree. Uit de opbrengst hiervan worden de bekers en de lunch verzorgd. Twilight Promotion uit IJsselmuiden zorgt ervoor dat alle deelnemers met een tastbare herinnering naar huis gaan. We hopen vele enthousiaste supporters te mogen ontmoeten. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Bertus Krabbe en zijn partner Bernadette.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.