Grote Kamper Filmquiz met Tarantino pre-party

Op zondag 9 november staat cultureel podium ’t Ukien in het teken van de jaarlijkse Grote Kamper Filmquiz. Om alvast goed in de stemming te komen, staat de avond ervoor de Reservoir Dogs Band op het podium. Deze band speelt nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino.

Filmquiz2013_1

De filmquiz begint inmiddels een traditie te worden in ’t Ukien. Verschillende teams strijden op zondagmiddag om de titel ‘Beste filmkenner van Kampen’. Vorig jaar ging Helmut Ramak er met de winst vandoor in de Stadsgehoorzaal, dit jaar wordt de strijd weer gestreden in het nieuwe, maar vertrouwde Ukien. De zaal is zondag open vanaf 15:00 uur, de quiz begint om 15:30 uur. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar filmquiz@ukien.nl met daarin je teamnaam en de namen van de deelnemers. Deelname kost 25 euro per team, inclusief een kop soep met broodje.

Filmquiz2013_2

Op zaterdag 8 november geeft de Reservoir Dogs Band een pre-party met een Tarantino-tintje. Schrijver en regisseur Quentin Tarantino staat bekend om films met een rauw randje. Van zijn hand verschenen onder andere Pulp Fiction, Kill Bill en recentelijk Django Unchained. De muziek uit deze films sluit aan bij het genre: cool, smerig en vuil. Verwacht surf, rock, soul en blues en laat je onderdompelen in de wereld van Tarantino.

De deuren gaan op zaterdag open om 20:30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij cd-speciaalzaak Blue Music, stripspeciaalzaak De Fantast en online via de website van ’t Ukien. Tickets aan de deur kosten 8 euro. Deelnemers aan de filmquiz op zondag betalen € 2,50. Meer info over het weekend is te vinden op ukien.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*