Handgemeen in Eenvoudstraat

Een 24-jarige man uit Kampen en een 22-jarige man met een Pools woonadres zijn in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 september aangehouden voor openlijke geweldpleging.

PolitieautoRond 00.45 uur kreeg de politie een melding dat op de Eenvoudstraat een ruzie gaande was tussen een man en een vrouw. De ruzie zou eerst in een woning hebben plaatsgevonden, maar was inmiddels naar buiten verplaatst. Beiden waren aan het schreeuwen en de vrouw werd geslagen. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de vrouw, een 30-jarige Kampense, een hoofdwond en diverse kleinere verwondingen te hebben. Zij schreeuwde nog steeds naar de man die bij haar was. Deze 22-jarige man werd daarop aangehouden.

In de woning waren diverse personen aanwezig. De bewoners gaven aan dat ze een aantal personen op bezoek hadden gehad waarvan een aantal om onduidelijke reden ruzie met elkaar hadden gekregen. Daarbij zou de 24-jarige man ook betrokken zijn geweest. Hij werd daarom ook voor nader onderzoek aangehouden. De vrouw werd ter behandeling van de hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis waar ze ter observatie werd opgenomen. De mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*