dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenHanze in de Nacht: Quintus Familiefestival

Hanze in de Nacht: Quintus Familiefestival

-

Kampen staat op zaterdag 14 oktober in het teken van Hanze in de Nacht. Tijdens deze feestelijke cultuurnacht is er bij veertien verschillende locaties van alles te zien en te beleven. Quintus doet natuurlijk mee en organiseert tussen 19.00 en 21.30 uur het Quintus Familiefestival, boordevol gezellige, creatieve, muzikale en kunstzinnige activiteiten met een nautisch Hanze-tintje!

Tijdens het Familiefestival kun je Hanzetrommelen, Hanzehuisjes tekenen, oudhollandse spelletjes spelen, een Hanzezegel kleien, tot rust komen bij een Relaxconcert, in Hanzestijl op de foto bij de Photobooth of meezingen of -spelen met kampvuurliedjes. Spannend: laat je, gewapend met lantaarn, meevoeren door de donkere gangen van ons gebouw tijdens een bijzondere verhaalwandeling rondom Hasse Simonsdochter. Verder zijn er muziek- en dansoptredens, is er koffie, thee en limonade, kun je met vrijwilligers van Scouting Hanzeluiden broodjes bakken bij het kampvuur of nagenieten bij het Open Podium ter afsluiting.

Strippenkaart
Tijdens het Familiefestival zijn er zowel gratis als betaalde activiteiten. Betalen kan met een strippenkaart (12 strippen), verkrijgbaar in de voorverkoop (tot vrijdag 13 oktober 15.00 uur) voor €6,00. Op de avond zelf betaal je per strippenkaart €7,50 (pin of contant).

Hanze in de Nacht
Het Quintus Familiefestival is onderdeel van ‘Hanze in de Nacht – Hanzejaar 2023‘. Op visitkampen.nl vind je het programma van àlle 14 locaties waaronder de Kamper Kampvuuravond bij de Stadskazerne en de optredens van kinderkoor Q-ties XL en symfonieorkest Fidelio tijdens de opening van Hanze in de Nacht in de Broederkerk. Tip: op vertoon van een Hanze in de Nacht Passe-partout ontvang je een gratis Familiefestival strippenkaart.

Abonneer gratis voor meer nieuws kunst&Cutuur

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen