zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIJsselmuidenHart voor kampen: gemeente Kampen wil 32 gezonde eiken kappen aan de...

Hart voor kampen: gemeente Kampen wil 32 gezonde eiken kappen aan de Hagedoornweg maar direct omwonende weet nergens van

-

Ingezonden bericht Politieke Partij Hart voor Kampen

Een direct omwonende weet nergens van maar de gemeente Kampen wil 32 gezonde eiken kappen aan de Hagedoornweg. Waarom? Het wegdek hobbelt. Zij zien geen andere oplossing dan de kap van deze bomen. Piet Bergstra heeft, namens Hart voor Kampen, vragen gesteld aan de gemeente en heeft informatie opgevraagd. Hij wil weten welke oplossingen bedacht zijn maar schijnbaar niet toepasbaar. En hoe het kan zijn dat direct omwonenden (en dus belanghebbenden) nergens van weten.

“Ik ben eerst zelf die weg maar eens afgereden. Ter hoogte van de bomen hobbelt het inderdaad. Daar moet wat aan gebeuren dat mag duidelijk zijn. Maar is er nu geen andere oplossing te bedenken dan 32 gezonde bomen te kappen? Bomen wortelen nu eenmaal. De ene soort wat dieper, de ander breder. Dan komt het wegdek soms wat omhoog. De Hagedoornweg is een 60 km/u weg dus de snelheid is al gereduceerd. En als dat te gevaarlijk blijkt maak er dan 30 km/u van”.

Vrijdagmorgen bracht Bergstra een bezoek aan Bruins IJssellof bv. aan de Oudendijk. Zijn bedrijf grenst aan de Hagedoornweg. Hij wilde weten of Bruins, als belanghebbende, bekend was met de plannen en wat hij daarvan vond. Dhr. Albert Bruins wist niet dat er bomen gekapt gaan worden. Hart voor Kampen wacht nu eerst de antwoorden af.

Foto: Google maps

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen