dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuws‘Hart van Nederland’ filmt Meezingfestijn bij Koningsdag Kampen

‘Hart van Nederland’ filmt Meezingfestijn bij Koningsdag Kampen

-

KOV

KOV hoopt op overvolle Nieuwe Markt vol zingende Kampenaren

Een cameraploeg van Hart van Nederland komt op Koningsdag naar Kampen om opnames te maken van de Koningsdagfestiviteiten. Het populaire nieuwsprogramma van SBS filmt vanaf 11.00 uur bij het Meezingfestijn, de start van Koningsdag op de Nieuwe Markt. Daarna worden eventueel nog sfeeropnames gemaakt bij de Koninklijke Spelen in de Oudestraat. De Kamper Oranjevereniging (KOV) roept zoveel mogelijk Kampenaren op om mee te doen met het Meezingfestijn. Met een volle Nieuwe Markt kan Kampen immers aan het hele land laten zien hoe gezellig en koningsgezind de stad is.
Vanaf 11.00 uur kan er bij het Meezingfestijn uit volle borst worden meegezongen met leuke Nederlandse hits zoals ‘15 miljoen mensen’ en ‘Pak maar mijn hand’. Natuurlijk worden ook het Kamper Stedelied en ‘t ukien van ‘d eilige stege’ opgevoerd. Samen met alle meezingers en begeleid door een negen-persoons KOV-orkest onder leiding van Ton Kerkhof maken Jac Ruiten, Ria van Dijkhorst en Han Koek er een gezellig meezingfeest van. Hart van Nederland zal ’s avonds een impressie tonen over hoe in heel Nederland de eerste Koningsdag wordt gevierd. “Het zou fantastisch zijn wanneer wij als Kampenaren letterlijk de toon kunnen zetten voor deze feestelijke uitzending”, aldus de enthousiaste KOV-voorzitter Michael Bres.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen