dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsHaveman lijsttrekker PvdA Kampen

Haveman lijsttrekker PvdA Kampen

-

 

Dinsdag 5 november heeft de PvdA Kampen haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld. Huidige fractievoorzitter Manfred Haveman zal de lijst aanvoeren.

Haveman, die in 2013 in de raad kwam toen Xandra Koster wegens ziekte uitviel, was al jaren commissielid en  fractiesecretaris. De lijsttrekker liet weten dat hij zin heeft in de nieuwe uitdaging en riep de leden op om met enthousiasme de campagne in te gaan.

PVDA-lijst

Wethouder Janita Tabak wilde na drie termijnen niet meer op een verkiesbare plek staan en staat op eigen verzoek als lijstduwer op nummer tien. Tweede man op de lijst is Arian Holtland. Holtland is werkzaam is in de jeugdzorg. Andere nieuwe namen zijn Arbo-positief initiatiefnemer Theo van Nieuwenhuizen, communicatieadviseur Ronald Klappe en ondernemer Suat Azer.

“Het is ons gelukt een mooie, gevarieerde lijst samen te stellen met enthousiaste mensen”, aldus voorzitter Jan Zwanepol die aan de leden vertelde dat hij na de verkiezingen de voorzittershamer zal overdragen. Jan Zwanepol heeft de Partij dan acht jaar voorgezeten.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen