zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsHelft koopwoningen Het Meer al na een half jaar verkocht

Helft koopwoningen Het Meer al na een half jaar verkocht

-

Start verkoop waterwoningen op Kennismakingsdag

Helft koopwoningen Het Meer al na een half jaar verkocht

De bouw in Het Meer IJsselmuiden verloopt voorspoedig. Ook de woningverkoop loopt lekker door. In een half jaar tijd is zowat de helft van de ruim 50 aangeboden koopwoningen in de eerste fase verkocht. De goede verkoopresultaten tonen aan dat de animo voor wonen in IJsselmuiden onverminderd groot blijft. Voor kopers is dit een belangrijk gegeven, aldus de ontwikkelcombinatie Het Meer. Wie overweegt een woning te kopen  in Het Meer kan erop vertrouwen dat het gelijk een gegarandeerd, gezellige wijk wordt.

Met het plaatsen van het dak bereikten de eerste woningen van het type Stekelbaars in het knusse, nieuwe straatje ‘Herberg’ hun hoogste punt. Van deze starterswoningen zijn er nog drie op zoek naar een bewoner maar verder is dit type uitverkocht. Van de nog net iets duurdere rijwoningen Brasem zijn de eerste zes woningen al uitverkocht, een tweede deel is inmiddels in de verkoop genomen. Met het heien van de palen is de bouw van deze woningen eind november van start gegaan.

Verder geeft de gemeente Kampen aan dat de kavelverkoop naar tevredenheid doorloopt. Zo’n 20 procent van de 45 kavels in de eerste fase is verkocht en op 40 procent is een optie genomen.

Zowel voor de nieuwe bewoners als potentiële kopers is er op vrijdag 27 december een leuke en informatieve Kennismakingsdag georganiseerd. Bij dit woonfestijn op de bouwlocatie zullen ook makelaars en interieur- en tuinadviseurs uit IJsselmuiden aanwezig zijn. De Kennismakingsdag is ook het moment van de start verkoop van de markante waterwoningen Salamander aan de Trekvaart. Het ontwerp van dit woningtype Salamander is de afgelopen maanden flink aangepast na reacties van potentiële kopers. De achtertuin is nu aan de kant van de Trekvaart gesitueerd en de voordeur aan de straatzijde. Naast de ligging aan het water is kenmerkend voor deze woningen de imposante schuine dakgevel. Deze zijn voor een groot deel bedekt met zonnepanelen.

Wie verder wil weten hoe de vlag ervoor hangt in Het Meer en wat er allemaal te gebeuren staat, kan zijn licht opsteken op de nieuwe facebookpagina van Het Meer: https://www.facebook.com/hetmeerijsselmuiden. Informatie over de woningen is te vinden op www.woneninhetmeer.nl over de kavels op www.kampen.nl/hetmeer

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen