dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsHennepkwekerij ontdekt in 'De Motet' in Kampen

Hennepkwekerij ontdekt in ‘De Motet’ in Kampen

-

Donderdagmiddag werd aan de Motet (in de wijk De Maten) in Kampen een hennepkwekerij ontdekt. De bewoner van het pand is bij het aantreffen direct aangehouden.

De politie ontdekte de kwekerij nadat meerdere bewoners hadden geklaagd over stankoverlast. Na het onderzoek werd direct gestart met het ontmantelen van de kwekerij. Ook energiemaatschappij Enexis was van de partij wat mogelijk duid op het illegaal aftappen van stroom. Alle apparatuur is in beslag genomen.

Op de zolder werden 400 planten aangetroffen.

wiethok

Wie gepakt word met (bijvoorbeeld) op zolder een hennepkwekerij kan rekenen op een fikse boete. Alle gemaakte kosten worden door de officiële instanties in rekening gebracht en deze zal de ‘kweker’ moeten betalen. Bovendien kan iemand die een hennepkwekerij in huis heeft vaak ook nog uit zijn huis worden gezet. Wooncorporaties zijn in dit geval niet verplicht iemand direct weer aan een nieuw huis te helpen.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen