Herdenken met verhalen, muziek en ballonnen

Foto van auteur

 

Jaarlijkse avond voor nabestaanden

KAMPEN – Siebrand Uitvaartbegeleiding houdt op dinsdag 8 april haar jaarlijkse avond voor nabestaanden. Zij die een geliefde hebben verloren, krijgen de gelegenheid die op gepaste en gevarieerde wijze te herdenken.

Siebrand Uitvaartbegeleiding organiseert jaarlijks in april een avond voor nabestaanden. Dit keer worden korte verhalen verteld over liefde en rouw afgewisseld met pianomuziek van Jos Mulder. Het is ook mogelijk om ballonnen op te laten voor dierbaren.

Rouwproces
Het verlies van een geliefd mens is ingrijpend en het rouwproces dat volgt, wordt vaak gekenmerkt door een onvoorspelbare afwisseling van emoties. Menigeen vraagt zich in die tijd af of het wel ‘normaal’ is hoe men reageert na een overlijden. Ook gevoelens van eenzaamheid worden vaak genoemd als kenmerk van rouw. De avond voor nabestaanden wil daarin iets betekenen.

De avond vindt plaats in de zalencentrum De Hanzestad, IJsseldijk 12 in Kampen en duurt van 19.00 tot circa 20.00 uur. Iedereen die behoefte heeft om een dierbare te gedenken, is van harte welkom.

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: