Herfst in het Repair Café

repair café KampenOp zaterdag 3 oktober vindt er weer een Repair Café plaats van 10-13 uur.

Weggooien kan altijd nog! Heeft u elektrische apparaten die het niet meer doen, maar waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan het apparaat zelf? Kom langs en kijk of onze reparateurs er nog wat mee kunnen. Laat uw fiets nakijken zodat u de winter doorkomt.

Voor een vrijwillige bijdrage wordt alles, waar mogelijk, gerepareerd. Het Repair Café wordt goed bezocht. Ze zijn daarom op zoek naar extra handen. Bent u handig met de naaimachine, hout, ijzer of electronica? ‘Wij zoeken mensen die het leuk vinden om hun vakmanschap in te zetten in een gezellige sfeer en voor een goed doel,’ zegt de organisatie.

Het Repair Café vindt eens in de twee maanden plaats en heeft als duurzaam oogmerk om spullen, die anders weggegooid zouden worden, samen met de eigenaar te repareren. Er ontstaan de mooiste gesprekken aan tafel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: repaircafekampen@gmail.com of 038-3326216 (Kringloopwinkel). De Kringloopwinkel zit aan de Trekvaart 33 in IJsselmuiden (achter het station). Het volgende Repair Café is op 28 november.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*