Het Grote Kabouterbos in Dronten organiseert Halloween-Spookjestocht voor kinderen.

DRONTEN – Het Grote Kabouterbos organiseert dit jaar op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober voor het eerst de Spookjestocht, een leuk Halloween-evenement voor kinderen vanaf 3 jaar. In samenwerking met diverse vrijwilligers is een spannende (maar kindvriendelijke) Spookjestocht uitgezet over het reeds bestaande Kabouterpad. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen en wordt er gelet op de anderhalve meter afstand.

Bedrijfsleider Hans Braaksma: “We zetten met dit evenement een leuke uitje neer voor de kinderen. Ze komen verkleed naar Het Grote Kabouterbos, eventueel met meegebrachte lampion, en gaan onder leiding van een Spokenjager het Kabouterpad op. Daar komen ze allerlei spookjes tegen, die zij moeten laten schrikken. Een beetje de omgekeerde wereld, en dat maakt het voor de kinderen minder eng. Zo is het pad ook leuk voor de jongere kinderen.”

Van 17.00 tot 19.30 vertrekken er groepjes van maximaal 5 personen (onder begeleiding), de Spookjestocht duurt ongeveer een half uur.
De kosten voor deelname zijn € 5,- per kind. Dit is inclusief het wandelen van de

Spookjestocht en een lekkere pannenkoek en warme chocomel (to go!) na afloop. Ouders betalen niets voor deelname aan de tocht en kunnen naar wens een pannenkoek of drankje bestellen bij het afhaalloket van het restaurant.

Opgeven voor deze leuke tocht kan via de Facebookpagina van Het Grote Kabouterbos (www.facebook.com/hetgrotekabouterbos). Vermeld daarbij met hoeveel personen (volwassenen + kinderen) je wilt deelnemen en rond welke tijd je wilt starten.
Meer informatie? Ga dan naar www.kabouterbosdronten.nl/spookjestocht.