Hineni Symfonie Orkest geeft benefietconcert voor Israël in IJsselmuiden

Zaterdagavond 16 november a.s. geeft het Hineni Symfonie Orkest een wervelend concert waarbij de opbrengst van de collecte ten goede komt aan het Hineni welzijnscentrum in Jeruzalem. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden waarbij u kunt genieten van beroemde klassieke werken en bekende Jiddische en Israëlische melodieën.

Het Hineni Symfonie Orkest uit Nijkerk heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit 40 professionele musici die belangeloos spelen onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko.
Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

Het orkest ondersteunt met haar concerten de organisatie Hineni in Jeruzalem dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Het concert begint om 19.30 uur in De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden (de kerk is open om 19.00 uur) en eindigt om ongeveer 21.45 uur.

Toegang is 15,00 per persoon aan de zaal of zijn tegen gereduceerd tarief te bestellen in de voorverkoop op de website www.hinenisymfonieorkest.nl, 12,50 per persoon of 25,00 per familie. Tijdens het concert heeft u de mogelijkheid een gift te geven voor het Hineni Centrum in Jeruzalem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*