Historische dag voor KTK

Contactavond

Kampen – Na maanden intensieve voorbereiding is zaterdag 25 april a.s. het moment waarop de KTK Music Kidz zich voor het eerst als nieuwe jeugdband in Kampen presenteren. Een mijlpaal in de geschiedenis van het Kamper Trompetter Korps.

Als onderdeel van de nieuwe opleidingsstructuur werd er voor instroom naar het bekende Jong KTK een nieuwe showband geformeerd met de jongsten van de club. Een eigen stoere outfit, nieuwe instrumenten, gediplomeerde instructie en veel meer zaken werden geregeld om de kinderen nog meer uitdaging en plezier te geven in het leren muziek maken. 

Zaterdag 25 april zal de hele vereniging stilstaan bij dit bijzondere moment en een korte parade door de Oudestraat verzorgen. Om 14.30 uur vertrekken de KTK Music Kidz, het Jong KTK en het KTK vanaf de Bovenkerk richting Oude Stadhuis en weer terug. Tijdens de parade zal een kleine ceremonie plaatsvinden waarbij de vereniging officieel het 3e onderdeel welkom heet in Kampen. 

De nieuwe showband zal zelfstandig optredens gaan verzorgen en de eersten staan al geboekt! De KTK Music Kidz worden mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta. Voor meer informatie over deelname kun je terecht bij Rudi Meijerink, 038-3324189.

Contactavond

Foto’s: fotografiecor.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*