Speel-O-Theek ‘t Hobbelpaard zoekt vrijwilligers

speelgoed

De Speel-O-Theek ‘t Hobbelpaard is dringend op zoek naar vrijwilligers die het enthousiaste team komen versterken op de dinsdagmiddag en de woensdagmorgen.

De Speel-O-Theek heeft het afgelopen half jaar een explosieve groei doorgemaakt. De Stichting, die speelgoed uitleent aan kinderen van 0 t/m 12 jaar, zag vorig jaar haar ledenaantal bijna verdubbelen. Als vrijwilliger helpt u ouders, groot-/gastouders en kinderen bij het vinden van spelmaterialen en geeft u informatie. U controleert of de collectie-onderdelen compleet en netjes zijn en zorgt ervoor dat de Speel-O-Theek er opgeruimd en aantrekkelijk uitziet. Daarnaast helpt u mee met diverse activiteiten, zoals open dagen, beurzen en coderen van speelgoed.

Vindt u het leuk om ouders en kinderen te ontmoeten, over spelmaterialen te vertellen en tips te geven, dan kunt u zich als vrijwilliger aanmelden. Tijdens de openingstijden van de Speel-O-Theek kunt u meer informatie krijgen en via www.speelotheekhobbelpaard.nl Tevens kunt u contact opnemen met de secretaris mevr. W. Keuning, telefoon 038-3326725