Hockey iets voor jou ? – Hockey Club Kampen

Hockey Club Kampen is een kleine hockeyclub uit Kampen. Met 290 leden staat sport en speelplezier bij de club hoog in het vaandel

In 1980 heeft de H.C.K. het sportcomplex op Hagenbroek in gebruik genomen. Dit complex bestond uit twee wedstrijdvelden, een verlicht trainingsveld en een modern clubgebouw met daarin mooie kleed- en doucheruimten en een gezellige kantine.

In 1992 werd er niet meer op gewoon gras gespeeld, maar kreeg de HCK kunstgras voor een hoofdveld en lapte de club zelf bij voor een ‘kwart’-veld. Naast het hockey was er natuurlijk ook tijd voor flinke feesten. O.a. voor het 25-jarig bestaan van de club werd een tentenkamp opgezet en de jeugdteams overnachtten in het clubhuis in verband met de 100-jarige Hockeybond.

Op 18 juni 2011 een nieuw half kunstgrasveld in gebruik genomen. Dat had eigenlijk een groot veld moeten zijn, maar bleek helaas een kamper UI. De gemeente had al jaren eerder een kunstgrasveld laten aanleggen voor de korfbalverening Wit-Blauw op een plek, waardoor het in 2011 niet meer mogelijk bleek ook een extra heel veld voor de hockeyclub te situeren.

Voor het begin van het seizoen 2012-2013 is de toplaag van het grote veld vervangen en beschikt de club weer over een mooie speelmat. Voor het seizoen 2013-2014 werd de kantine en de ruimte tussen het gebouw en het hoofdveld aangepakt. En zo werd dit eind 2013 dan ook op een feestelijke manier in gebruik genomen. Het seizoen 2013-2014 werd goed gestart met veel teams die op een goed niveau in de competitie meedraaiden.

Lijkt hockey jou een leuke sport? Kom dan een keer een kijkje nemen bij de gezellige sportieve vereniging die Hockey Club Kampen heet!

Kijk voor meer informatie op www.hckampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*