IJsselmuiden – Zaterdag stond voor Holtland Accountants Set Up uit IJsselmuiden de wedstrijd tegen versus Innofique/S.V.I. uit Zwolle op de agneda. Voor de wedstrijd kreeg Set Up – naast technische aanwijzingen – mee om net als vorige week weer zo veel mogelijk beleving en enthousiasme erin te gooien.

Beide teams begonnen matig aan de wedstrijd. Er werden aan beide kanten een aantal fouten gemaakt en zo liep het aardig gelijk op. Naarmate de set vorderde leek het wel of de teams eindelijk een beetje warm werden. Op een stand van 24-24 zou Gerco Wijnne eruit gewisseld worden voor de service, maar deze wissel mocht technisch gezien niet. Maar goed ook, want Wijnne wist de eerste service zo neer te leggen dat de libero van S.V.I. de bal tegen het dak aan passte. De tweede service werd wel onderschept en zo lukte het de diagonaal van S.V.I. om de bal via het blok uit te slaan. Door een aantal domme fouten en scherpte aan de kant van Set Up wisten de IJsselmuidenaren de set naar zich toe te trekken met een stand van 27-25.

De 2e set kwam Set Up al gauw op een 0-3 achterstand door een aantal ongelukkige ballen die net aan de verkeerde kant van het net op de grond vielen. Gelukkig wisten de mannen het weer op te pakken door sterk te passen en verdedigen. Door vol enthousiasme en adrenaline te spelen wonnen de IJsselmuidenaren ook deze set 25-21.

In de derde set begon Set Up sterker, door goed te verdedigen en scherp te zijn aan het net. Spelverdeler Matthias Sukaldi scoorde de eerste punt door de bal met kracht naar beneden te prikken. De set liep op het begin gelijk op, maar door een aantal pass- en servicefouten liep S.V.I. op een gegeven moment toch voor op de IJsselmuidenaren. Zo wonnen de Zwollenaren deze set met 24-26.

S.V.I. kreeg weer hoop, men kon de wedstrijd immers nog winnen. Set Up gaf deze kans de gasten niet, door servicedruk te leggen en elke aanval af te maken. Later in de set zwakte de pass wat af bij de IJsselmuidenaren en werd er wat gewisseld. Set Up trok ook deze set naar zich toe 25-21.