woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsHoofdtrainer Marcel van der Steege verlengt contract bij KHC

Hoofdtrainer Marcel van der Steege verlengt contract bij KHC

-

KHC en hoofdtrainer Marcel van der Steege hebben hun samenwerking met minimaal een seizoen verlengd. Na een succesvolle eerste seizoenshelft, waarin de selectie met verzorgd en attractief voetbal indruk maakte, bevindt KHC zich in de kopgroep van de eerste klasse. Dit betekent dat de club volop meedoet in de strijd om de prijzen.

Nog nooit eerder heeft KHC op zo’n hoog niveau gespeeld, namelijk in de eerste klasse. Van der Steege geeft aan zijn draai te hebben gevonden bij KHC en waardeert de prettige samenwerking met een gretige selectie die de ambitie heeft om geschiedenis te schrijven voor KHC.

De club is verheugd over de contractverlenging en wenst zowel de staf als de spelers veel succes in de voortzetting van de competitie. We kijken uit naar verdere sportieve successen onder leiding van Marcel van der Steege.

KHC verlengt met Van der Steege,
KHC Voorzitter Tjibbe van Dijk(links) en Marcel Van der Steege

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen