Hype komt naar Kampen!

 

Kleding krijgt steeds vaker een tweede leven via internetverkoop of winkeltjes. In Duitsland is het een rage om op kleine marktjes kleding te ruilen of te verkopen. En deze hype komt nu ook naar Kampen!

Bij Music Club Kampen/Beachclub Buiten staan aanstaande zondag kraampjes voor vrouwen die hun zolder of kledingkast hebben leeggehaald en hun oude, te kleine of bijzondere kleding aanbieden.

KledingJan van den Berg van Music Club Kampen: “Eigenlijk is dit evenement ontstaan uit eigenbelang. De vrouwen van onze medewerkers verkochten kleding via internet, maar dat is vaak een hoop gedoe en je kunt niet passen of even aan de stof voelen. Omdat ons terrein en de catering toch helemaal klaar zijn voor de zomer, leek het ons leuk om het terrein hiervoor te gebruiken. We gaan dus deze zondag kijken of er meer dames het leuk vinden om hun kleding aan te bieden of om te komen zoeken naar koopjes”

De vraag is natuurlijk nu of de Woman Fashion Market ook echt alleen voor vrouwen is? Jan: “De ervaring leert dat het meestal de vrouwen zijn die kleding kopen of verkopen. Maar mannen zijn ook welkom en we hebben de springkussens weer opgeblazen voor de kinderen. Eerst hadden we bedacht dat het voor mannen gratis was, maar we hebben nu besloten om er voor iedereen een gratis feestje van te maken.”

Als mensen nog een verkooptafel in gebruik willen nemen deze zondag kunnen ze mailen naar jan:productie@musicclubkampen.nl. Voor 30 Euro krijg je een eigen plekje, met een tafel en een stoel, en kun je de kleding verkopen die nooit je kast meer uitkomt. En je kunt gratis eten die dag, want om je welkom te heten als ‘handelaar’ geeft Music Club Kampen/Beachclub Buiten je een dinerbon van 20 Euro kado!

De Woman Fashion Market is deze zondag, 10 juli, van 11 tot 18 uur bij Music Club Kampen, Flevoweg 90