HartVoorBurkina

Ideeën gezocht voor de ‘Toekomstvisie Randmeren’

Foto van auteur

Door Rudi Last

Toekomstvisie Randmeren’ is een initiatief van Gastvrije Randmeren waarin 15 gemeenten tussen Almere en Kampen de komende anderhalf jaar samen met jou – bewoner, ondernemer, watersporter, natuurliefhebber – werken aan een Toekomstvisie.

Deze 15 gemeenten, waaronder Kampen, zorgen samen voor natuur- en recreatievoorzieningen aan en in het water. Bijvoorbeeld fietsverbindingen, picknickbanken bij fietsrustpunten, een vogelkijkhut aan het water, een vaarknooppuntennetwerk, het beheer van 15 natuurhavens en de aanleg van een rietmoeras voor beschermde watervogels.

Onder de Randmeren vallen ook het – nog nieuwe – Reevemeer en het Vossemeer. Er gebeurt veel in deze regio en de andere Randmeren. Hoe spelen we daar goed op in en maken we het gebied nog mooier? Hoe zorgen we voor genoeg ruimte voor mens én natuur? We zijn benieuwd naar jouw ideeën. Hoe ongewoon of ambitieus ook – wij willen ze horen. Denk je mee?


Uitnodiging
We nodigen je graag uit voor de eerste ‘Randmeren Sessie’ op 27 september 2023 in ‘De Leuke Hanzestand’, IJsseldijk 12, 8261 LK in Kampen. We starten met een inloop van 19.00 tot 19.30. De Sessie begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.


Je kunt je (gratis) aanmelden via de knop rechtsboven op de website: www.toekomstvisierandmeren.nl of door een mailtje te sturen naar info@toekomstvisie.nl.


We kijken ernaar uit om je 27 september te verwelkomen en er een inspirerende avond van te maken. Alvast in de stemming komen? Luister dan naar één van de ‘Meer verhalen’-podcasts.

Kun je niet op deze datum, dan ben je ook welkom bij één van de andere Randmeren Sessies.
Kijk daarvoor even op de website. Wel een idee maar geen tijd om deel te nemen? Vanaf eind september kun je ze kwijt op de website. Mailen mag ook.

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: