woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekVideobeelden informatiebijeenkomst IJsselkogge

Videobeelden informatiebijeenkomst IJsselkogge

-

KAMPEN – Woensdagavond 15 januari 2014 werd tijdens een raadsvergadering ‘het onderwaterconcept IJsselkogge’ gepresenteerd. Aangezien er bij de redactie van KampenOnline veel vragen binnen kwamen over of we nog meer filmbeelden hebben van deze presentatie hebben we gemeend alle beelden die we hiervan hebben online te plaatsen.

Je kunt de volgende video’s hierboven in de player bekijken:

– Inleiding wethouder Tabak – Deel 1
Wethouder Tabak vertelt over de voorgeschiedenis, de rol van Rijkswaterstaat, Quickscan en het haalbaarheidsonderzoek. Wat is de meerwaarde van zo’n archeologische vondst voor de stad Kampen in cultureel opzicht en voor het toerisme.

– Het haalbaarheidsonderzoek – Deel 2
Alles over het haalbaarheidsonderzoek over het conserveren , exposeren van de IJssel Kogge. Wat zijn de mogelijkheden en mogelijke kosten.

– Presentatie David Bouman – Deel 3
Maritiem Archeoloog David Bouman doet in een 15 minuten durende presentatie een poging de Kamper gemeenteraad te charmeren voor het onderwater conserveren van de IJsselkogge.

– Vragen raadsleden – Deel 4
In deze video zie je de vragen die gesteld werden aan David Bouman door de diverse raadsleden. Zo zijn er nog veel te veel onduidelijkheden en moet er nog veel meer onderzocht worden. Ook het financiële plaatje is nog lang niet helder.

– De interviews – Deel 5
Na afloop van de informatiebijeenkomst spraken we met wethouder Tabak, David Bouman, Ronald Klappe (PvdA) en Reijer van ’t Hull.

video

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen