zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenIJsselmuiden krijgt er in 2025 ongeveer 75 woningen bij

IJsselmuiden krijgt er in 2025 ongeveer 75 woningen bij

-

In 2024 worden diverse woningen in IJsselmuiden gerealiseerd, waaronder rijwoningen, appartementen en zelfbouw kavels met prijzen variërend van €232.500 tot €525.000. Deze ontwikkeling biedt diverse opties voor starters, doorstromers en senioren. BeterWonen bouwt ook 16 sociale huurappartementen. Wethouder Jan Peter van der Sluis benadrukt de behoefte aan woningen en de goede samenwerking met omwonenden in Oosterholt-Noord.

Op de Karthuizerlaan komen 18 betaalbare starterswoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 2 appartementen. Schutte Bouw voert de bouw uit voor Holleman Ontwikkeling B.V. Stichting Sprank bouwt een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking genaamd IJsselhof, uitgevoerd door Van Wijnen.

Het Sonnenbergkwartier krijgt 27 koopappartementen, 16 sociale huurappartementen en 4 twee-onder-een-kap woningen. Verkoop van de appartementen start op 29 februari via www.sonnenwijzer.nl. Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. leidt de ontwikkeling, terwijl Bouwmaatschappij Ufkes de bouwwerkzaamheden uitvoert. De Hersteld Hervormde Gemeente bouwt ook een nieuw kerkgebouw, met de intentie om dit jaar te starten.

Voor vrije sector kavels is inschrijving bij de gemeente Kampen mogelijk tot 15 maart via www.kavelsinkampen.nl. Wethouder Jan Peter van der Sluis benoemt dit als een positieve ontwikkeling naast het Kulturhus, waar het gebied tegenover Oosterlandenerf wordt gevuld met diverse woningen en appartementen passend bij de omgeving. De gemeente zorgt voor voldoende parkeerplaatsen en waterberging in de openbare ruimte.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen