dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsIJTC houdt informatiedag voor sportievelingen

IJTC houdt informatiedag voor sportievelingen

-

Sportievelingen hebben er genoeg van. Het is winter en de vier muren van hun huis komen op hen af. Maar de dagen worden ‘langer’, de temperatuur stijgt. Sportievelingen kruipen uit hun schulp. Zij willen weer naar buiten om te gaan sporten. Hierbij alvast een tip: stap op de fiets en ga naar het tennispark van IJTC. Bijvoorbeeld op zaterdag 29 maart als IJTC een informatiedag houdt.

Want de échte sportieveling die in de buitenlucht wil sporten, komt al snel bij IJTC terecht. Het is een gezellige vereniging op een knus, ‘groen’ en goed onderhouden tennispark aan de rand van IJsselmuiden. Aan de Grafhorsterweg liggen vier banen van gravel en twee banen van kunstgras. Dankzij de inzet van vrijwilligers liggen de banen er uitstekend bij.

tennisIJTC is een betrokken vereniging. Wekelijks zijn er tennisavonden en per jaar worden meerdere clubtoernooien georganiseerd. De opkomst is altijd hoog. Zowel bij de senioren als de junioren. Op 29 maart zal het niet anders zijn. Deze dag houdt IJTC vanaf 9.30 uur het eerste clubtoernooi van 2014: het Dick van Oort toernooi. De banen zullen vol zijn en dus is het een mooi moment om kennis te maken met IJTC. In onze gezellige kantine ‘Sitpoint’ staat tot 14.00 uur de koffie klaar en op het tennispark maken leden tijd vrij om bezoekers te informeren over de verening.

Zij geven uitleg over de trainingen die bij IJTC te volgen zijn. IJTC heeft een eigen trainster die zowel senioren als junioren de basistechniek wil aanleren en helpt om de vaardigheden verder te ontwikkelen. Voor junioren is een voordeelpakket: 15 tennislessen voor 75 euro. Het zijn voordelige tarieven. Net als de contributie van IJTC. Een jaar lid zijn van IJTC kost 105 euro.

Zelf kennismaken met IJTC? Kom op zaterdag 29 maart naar het tennispark aan Grafhorsterweg 53A in IJsselmuiden. Hoewel wij u liever op het tennispark ontmoeten, kan kennismaken met IJTC ook vanuit huis via onze website: www.ijtc.nl

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen