IMpact en PGVZ gaan dagbesteding mogelijk maken

Thuiszorgorganisatie PGVZ en IMpact gaan vanaf 5 januari 2015 samen inzetten op arbeidsmatige dagbesteding. Deze dagbesteding is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn om loonvormende arbeid te verrichten. Dit gaat plaatsvinden in het bedrijfsverzamelgebouw van IMpact aan de Gildestraat 1.

PGVZ en IMpact vinden elkaar op dit onderwerp vanuit de gedachte mensen terug te krijgen in het arbeidsritme. Als thuiszorgorganisatie zet PGVZ in op de begeleiding van de dagbesteding. Zij leveren de zorg aan de mensen in de gemeente Kampen die dat nodig hebben. IMpact zorgt ervoor dat de dagbesteding mogelijk wordt gemaakt, door het werkaanbod, de logistieke verwerking en de werkruimte te verzorgen. Voor beide ondernemingen sluit deze aanpak naadloos aan op het bestaande dienstenpakket.

Met de intrek van PGVZ in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Gildestraat 1 is de samenwerking officieel beklonken en klaar voor de start op 5 januari 2015.

Over PGVZ
PGVZ is een thuiszorgorganisatie die een breed pakket aan zorg- en dienstverlening biedt binnen de regio. PGVZ brengt zijn dienstverlening dichtbij de mensen en werkt in kleinschalige georganiseerde teams  op diverse zorgterreinen. Daarbij richt PGVZ zich specifiek op de persoonlijke wensen van de cliënten en brengt daarmee samen met de cliënt de zorg in kaart. Deze sluit volledig aan op zijn of haar situatie en wensen en eisen. PGVZ hanteert daarvoor een zorgleefplan; een praktisch hulpmiddel om de afspraken vast te leggen en de kwaliteit te borgen. De zorg- en dienstverlening richt zich op o.a. de woon- en leefomstandigheden, het sociale leven, mentaal welbevinden en autonomie, lichamelijk welbevinden en gezondheid van de cliënt.  Kortom: persoonlijke zorg op maat staat centraal bij PGVZ. Dankzij een effectieve dienstverlening wordt zoveel mogelijk op overheadskosten bespaard en kan deze worden aangeboden tegen verantwoorde tarieven. Voor meer informatie en in het bijzonder over de dagbesteding? Neem contact op met PGVZ via 038-333 17 94 of via www.pgvz.nl.

impactOver IMpact
IMpact is de organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan het hele palet rond arbeidsontwikkeling en -begeleiding in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact de verbinding te leggen tussen de arbeidsmarkt en mensen met een afstand tot die arbeidsmarkt, de gewenste arbeidsvaardigheden hiervoor te leren, hen naar het werk toe te leiden én in het werk te begeleiden.
De kennis van jobcarving, -coaching, administratieve ondersteuning en de kennis van Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas. Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*