IMpact Kampen klaar voor de strijd!

impactHet team van IMpact uit Kampen is klaar voor de strijd van de Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen. “Als sociale & duurzame ondernemer richten wij ons op de mens en maatschappij. We kijken daarbij niet alleen naar onze dienstverlening maar ook naar de service en beleving daar om heen. Deze Mobiliteitsbattle versterkt deze focus. Maar wij willen natuurlijk ook gewoon winnen. Zo zitten wij ook wel weer in de wedstrijd”, aldus Rob Rikmanspoel, manager bij IMpact.

IMpact is een organisatie met hart voort de maatschappij en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als koploper van Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstart mogen zij dan ook niet ontbreken als deelnemer tijdens de Mobiliteitsbattle die in september gaat starten!
Over IMpact. IMpact is dé organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. Het is hun kracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of tot een werkgever de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen.

People én Planet
Naast het arbeidstechnische aspect, is IMpact in hart en nieren bezig met duurzaamheid. Zo zijn er onlangs 1394 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit moet zo’n 315.000 kWh per jaar gaan opleveren en een fikse CO2 besparing. Ook deelname aan de Mobiliteitsbattle draagt bij aan een verdere reductie van de CO2 emissie van de organisatie.

Instructiebijeenkomsten
Komende weken vinden de instructiebijeenkomsten voor alle deelnemers plaats. Alle individuele deelnemers worden klaargestoomd voor de start van de Mobiliteitsbattle op 1 september 2016.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673