In memoriam Steven Kuipers

Steven

Kampen – Zondagmorgen in alle vroegte bereikte ons het bericht dat Steven Kuipers is overleden. Steven was een van de medewerkers van het eerste uur van KampenOnline.

Steven heeft op diverse fronten medewerking verleend aan KampenOnline en was hofleverancier van het aanleveren van foto’s en filmmateriaal. Geen klus was hem te gek of te ver. Zijn motto was: “U vraagt en wij schieten”.

De vele vaste bezoekers van zijn privé pagina op Facebook zullen hem ongetwijfeld gaan missen, want Steven plaatste iedere dag weer een nieuwe foto van de mooiste plekjes van de gemeente Kampen. Ook was hij een vast panellid van het programma ‘Röntien Kampers’, het wekelijkse praat-en discussieprogramma van KampenOnline, waarin in Kamper dialect wordt gesproken over allerlei zaken die de Kampenaren bezighouden. Een plek, waar hij graag zijn mening verkondigde, wat hem niet altijd in dank werd afgenomen. We hebben hem de afgelopen jaren leren kennen als een eerlijk, oprechte en warme persoonlijkheid. Ook wij zullen hem missen….

Namens de redactie en het bestuur van de Stichting KampenOnline wensen we de familie en kennissen van Steven veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Steven Kuipers zal in besloten kring begraven worden…

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*