In speeltuin De Speelpoort een middag gratis spelen voor alle kinderen

Doe je mee met de kleurwedstrijd?

Of je nu lid bent of niet, bij Speeltuin De Speelpoort kunnen alle kinderen op zaterdag 20 juni gratis spelen tussen 13.30 en 17.00 uur. De Speelpoort is deze middag een van de vele speelplekken die deelneemt aan de landelijke speeltuindag. En als je lid bent of deze middag lid wordt van de speelpoort, dan krijg je op 20 juni gratis een ijsje.

Haal vanaf 20 juni een kleurplaat op bij kiosk van de Speelpoort of download er één van de website. Er zijn in drie categorieën leuke prijzen te winnen, je kunt je kleurplaat uiterlijk zaterdagmiddag 18 juli inleveren bij de kiosk in de speeltuin.

En tijdens de speeltuindag kun je op ons splinternieuwe touwparcours klimmen als je durft en ouder bent dan vier jaar.

speelpoort

 

De Speelpoort is een veilig en betaalbaar uitje voor elk kind dat al kan lopen. Veel ouders letten tegenwoordig ook op de financiële kleintjes. In de Speelpoort spelen alle kinderen in een gezin het hele speelseizoen voor € 15,00. In de Speelpoort kun je met je kind de middag door brengen voor weinig geld.

Onze toestellen worden elk jaar professioneel gekeurd en door een team vrijwilligers onderhouden. De Speelpoort is een belangrijke speelplek in Kampen en biedt ‘s zomers zes middagen per week speelplezier. Ook voor de (groot)ouders is het hier goed toeven, omdat de speeltuin versnaperingen in de kiosk verkoopt en over toiletten beschikt.

De Speelpoort : Engelenbergplantsoen 5, Kampen, ’s zaterdags geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur | kijk voor de andere openingstijden op www.speelpoort.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*