Inbreker op heterdaad aangehouden, eigenaar fiets gezocht

In de vroege ochtend van zondag 22 juli 2018 heeft de politie Kampen een inbreker op heterdaad kunnen aanhouden. Meldt de politie Kampen op hun Facebookpagina.

De politie kreeg een melding van een inbraak en hier was de dader bij weggefietst. Van de melder kreeg de politie een goed signalement van de dader. De toegesnelde agenten vroegen op straat aan een buurtbewoner of hij een man had zien fietsen welke aan het signalement voldeed, en dit was het geval. Hij wees de agenten op de rijrichting waarin de man fietste. Na enig zoekwerk werd de man aangetroffen en aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten op het politiebureau in Zwolle. De verdachte verplaatste zich op een paarse Batavus damesfiets (zie foto). De fiets is mogelijk daarvoor gestolen in Kampen of Zwolle. Op het spatbord van de fiets zit een sticker van Rein Veenendaal fietsen.

Weet u van wie deze fiets is of is het uw fiets, neem dan contact met de politie Kampen op. U kunt een privébericht via Facebook sturen naar Webcare Politie IJsselland, maar u kunt ook bellen met het Landelijk Telefoonnummer van de Politie 0900-8844 en vraag dan naar de recherche Kampen. Het procesnummer wat bij deze zaak hoort is 2018328228. Meldt dit nummer als je contact opneemt.

Herkent u deze fiets? neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (Foto: Politie Kampen)


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*