Informatiemarkt bij de Spanker.

De Spanker 1Op woensdag 23 maart wordt van 19.00 tot 21.00 uur een informatiemarkt georganiseerd bij de Spanker (ZML VSO school voor 12 tot 20 jarigen) aan het Hoefblad 9 in Kampen. Deze markt is bedoeld voor alle leerlingen, hun ouders en belangstellenden. Het thema van de markt is wonen, werken en vrije tijd.

In de gangen van de school worden stands ingericht door vertegenwoordigers van allerlei organisaties die de leerlingen en hun ouders informeren over wonen, werken en vrije tijd. U kunt hierbij denken aan organisaties als woonvoorzieningen en logeeropvang, dagbesteding en andere plekken waar de leerlingen aan het werk kunnen, maar ook zorgboerderijen, sport en instanties als bijv. een gemeente zullen vertegenwoordigd zijn. Tevens zijn er een aantal oud-leerlingen die ons komen vertellen hoe het nu met ze gaat nu ze aan het werk zijn en wat daar zoal bij komt kijken.

Het centraal in de school gelegen leerlingenplein zal gezellig worden ingericht, zodat er ook ruimschoots de gelegenheid is om onder het genot van een drankje contacten te leggen met mede-bezoekers.