Informatieavond brandweervrijwilligers

Morgenavond organiseert de brandweer in de brandweerkazerne aan de Jan Ligthartstraat een informatieavond voor geïnteresseerden die brandweervrijwilliger willen worden.

De Brandweer is voortdurend op zoek naar enthousiaste vrouwen en mannen die bereid zijn om vanuit hun verantwoordelijkheidsgevoel anderen in de maatschappij helpen. Zij zoeken daadkrachtige en hulpvaardige collega’s, het liefst in de leeftijd vanaf 20 jaar die het team willen komen versterken.

Voor de brandweer is het noodzakelijk steeds over voldoende deskundige en professionele vrijwilligers te beschikken. De posten Kampen en IJsselmuiden beschikken over vrijwilligers met verschillende opleidingsniveaus die zich naast hun reguliere werk of andere bezigheden inzetten voor de gemeenschap. Nadrukkelijk wordt gesteld dat de brandweer géén behoefte heeft aan sensatiezoekers. Ze zoeken mannen én vrouwen die met beide benen op de grond staan, mensen met teamgeest, mensen met een veiligheidsgevoel en mensen die met hun verantwoordelijkheidsgevoel anderen in de maatschappij willen helpen.

Kijk voor meer informatie op de website van de brandweer: http://www.brandweerkampen.nl

brandweerflyer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*