Initiatievendiner en –marktplaats op Sportpark de Maten


teamworkWethouder Meijering: “Sterke wijken en dorpen maken we samen”

Op donderdagavond 21 mei organiseren wijk- en dorpsverenigingen, dorpshuizen, initiatiefnemers een de gemeente Kampen een initiatievendiner en -marktplaats op Sportpark De Maten. De bijeenkomst is voor iedereen in de gemeente Kampen die het belangrijk vindt dat het hier goed en fijn wonen is en hier zelf een bijdrage aan wil leveren dan wel hulp bij kan gebruiken of juist bieden. Het gaat dan niet alleen om grote projecten; ook kleinschalige initiatieven kunnen van grote betekenis zijn. Iedere bijdrage is welkom.

Dit is het derde initiatievendiner dat in Kampen wordt georganiseerd en eerdere initiatievendiners laten zien dat er veel leeft: er zijn veel initiatiefnemers, er is een groot aantal actieve wijk- en dorpsverenigingen en dorpshuizen en er zijn allerlei andere organisaties en mensen die zich sterk maken voor een mooi, duurzaam en sociaal Kampen.
Wethouder Geert Meijering: “Deze gezellige en informele bijeenkomst staat geheel in het teken van het
bundelen van krachten en delen van kennis en ervaringen: want sterke wijken en dorpen maken we samen. Ik wil iedereen met een goed idee of initiatief waar Kampen en de omringende dorpen socialer, mooier en/of duurzamer van worden dan ook oproepen te komen? Wilt u het zelf uitvoeren, maar kunt u hulp gebruiken of juist bieden? Of bent u benieuwd wat de dorps- en wijkverenigingen voor u kunnen betekenen? Of wilt u hen juist laten weten wat u belangrijk vindt? Ook dan bent u van harte welkom!”.

Aanmelden?
Iedereen is vanaf 17.30 welkom. Het initiatievendiner start met een barbecue om 18.00 uur en aansluitend is er een ‘Initiatievenmarktplaats’. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.30 uur. De locatie is Sportpark De Venen / De Maten, Veneweg 1 in Kampen.

Voor meer informatie of aanmelden voor de bijeenkomst (uiterlijk 13 mei) kunnen belangstellende mailen naar w.mollema@kampen.nl onder vermelding van ‘Aanmelding barbecue/initiatievendiner’ en het aantal personen of bellen met 06 30030177.
Om de initiatievenmarktplaats zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden vragen wij u vriendelijk om bij aanmelding ook de volgende vragen te beantwoorden (1) Dit is mijn initiatief/hier ben ik van (2) dit is mijn vraag voor vanavond (3) dit kan ik brengen. Nb: vooraf aanmelden is noodzakelijk vanwege de catering.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*