woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenInloopavond Schans Buitenwacht

Inloopavond Schans Buitenwacht

-

Op woensdag 13 september a.s. vindt er een inloopavond plaats over de tijdelijke maatregelen die in Schans-Buitenwacht worden uitgevoerd.

Aannemer NTP en de gemeente Kampen zijn dan aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Er zijn tekeningen waarop de tijdelijke maatregelen te zien zijn. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in ’t Danshuus en de Vinkehorst, Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden.

Vanaf maandag 2 oktober start aannemer NTP met de werkzaamheden voor de tijdelijke maatregelen. In de periode tot en met de kerst 2023 worden een tijdelijke inrit, tijdelijke parkeerplaatsen en een tijdelijke fietsenstalling aangelegd. Dit is nodig om in de bestaande situatie delen af te kunnen breken, zodat later hier de nieuwe inrichting gebouwd kan worden.

Omgevingsapp NTP
Vanaf 15 september 2023 kunt u actueel geïnformeerd blijven. Download daarvoor gratis de omgevingsapp van NTP. Deze vindt u in de appstore van uw smartphone. Gebruik hierbij de zoekterm “Schans-Buitenwacht” of scan de QR-code die op het bouwbord te vinden zal zijn.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen